Ambasadorul Republicii Socialiste Vietnam în România, vizită la „Valahia” din Târgovişte

Universitatea „Valahia” din Târgovişte a avut onoarea de a primi vizita Excelenţei Sale, domnul Dang Tran Phong, Ambasadorul Republicii Socialiste Vietnam în România.
Domnul ambasador a fost întâmpinat de rectorul universităţii, conf. univ. dr. Călin Dinu Oros, alături de preşedintele Senatului universitar, prof. univ. dr. Constantin Pehoiu, prorectorii universităţii şi membrii Consiliului de Administraţie.
Rectorul universităţii a declarat că este onorat de prezenţa Excelenţei Sale în prima sa vizită la Universitatea „Valahia”. In cadrul întâlnirii au avut loc conversaţii referitoare la viitoare colaborări între universitatea târgovişteană şi universităţi din Republica Socialistă Vietnam.
Discuţiile au fost urmate de prezentarea procesului educaţional şi de formare a sudenţilor de către prorectorul pentru învăţământ şi asigurarea calităţii, conf. univ. dr. Laura Gorghiu.
Prorectorul responsabil cu probleme sociale şi studenţeşti, conf. univ. dr. loan Corneliu Sălişteanu, a vorbit despre activitatea din domeniul cercetării şi inovării, despre buna colaborare cu administraţia locală şi judeţeană, dar şi despre colaborări cu firme de renume: Arctic, Renault, Schneider, lBM, Claunic, Sistem Euroteh.
Conf. univ. dr. Cristina Ştefan, prorectorului responsabil cu dezvoltarea instituţională şi relaţii internaţionale, a discutat despre acordurile Erasmus şi despre cooperările Universităţii „Valahia” cu universităţi din afara ţării.
Excelenţa Sa, domnul Dang Tran Phong a exprimat disponibilitatea Vietnamului de a extinde cooperarea cu Universitatea „Valahia”, considerând că este o universitate tânără, cu mai multă energie.
Agenda întâlnirii a inclus şi vizitarea Institutului de Cercetare Ştiinţifică şi Tehnologică Multidisciplinară al Universităţii „Valahia”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Noutăţi în aplicarea Contractului-cadru în semestrul II al anului 2019

Începând cu 1 iulie 2019, la nivelul tuturor caselor judeţene de asigurări de sănătate se desfăşoară o nouă sesiune de contractare cu furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale. Pentru a veni în sprijinul acoperirii nevoilor de sănătate ale asiguraţilor, CNAS a propus o serie de modificări menite să […]