Published On: lun, iul. 22nd, 2019

ALTE DOUĂ JUCĂTOARE LA CSM TÂRGOVIŞTE

nichiduta.ro

Echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte şi-a asigurat serviciile a două jucătoare pentru sezonul com-petiţional 2019-2020.
Sabrina Müller (Austria) – Născută pe 1 martie 1993, Sabrina este componentă a echipei naţionale a Austriei, fiind una dintre jucătoarele pe care antrenoarea Svetlana Ilic s-a bazat în mod constant la ultima ediţie a Europe Golden League. Müller are 1,89 metri şi evoluează pe postul de middle-blocker. În cariera sa a jucat în campionatele Austriei, Slovaciei şi Spaniei.
Katarina Vukomanoviă (Serbia) -Este născută pe 26 octombrie 1990, iar în sezonul precedent a îmbrăcat tricoul formaţiei CSM Lugoj. Katarina a fost componentă a lotul naţional U18 al Serbiei şi evoluează pe postul de libero. În cariera sa a fost legitimată la formaţii precum Vizura Belgrad, Steaua Roşie Belgrad sau Foton Tornadoes (Filipine).

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro