Alimentele ultraprocesate au devenit o parte semnificativă a dietei moderne

Date:

Aceste alimente, caracterizate prin termen mare de valabilitate, ambalaje atractive și preț scăzut sunt obținute prin diferite procese industriale. Deși sunt accesibile și extrem de gustoase, specialiștii în domeniu ne avertizează că adesea consumul lor este legat de numeroase probleme de sănătate.

 Tema alimentelor ultraprocesate, un subiect care ne ridică multe semne de întrebare și pentru care dorim să oferim răspunsuri avizate consumatorilor.

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA București este o organizație de cercetare publică, aflată în coordonarea Ministerului Cercetării și Inovării, cu activitate de cercetare în 4 domenii: siguranță alimentară, nutriție, comportamentul consumatorului, (Bio)tehnologii alimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Nu este de glumă: Garda de Mediu dă amenzi uriașe pentru arderea vegetației uscate

Având în vedere că, în această perioadă a anului...

Tânăr de 16 ani, reținut în urma unui conflict violent la Târgoviște

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au reținut un...

Coliziune între un autoturism și o căruță pe raza comunei Cobia

Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au fost sesizați...

Poliția Dâmbovița, în acțiune pentru siguranța publică: 259 de amenzi aplicate și 8 permise reținute

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au...