Alimentele ultraprocesate au devenit o parte semnificativă a dietei moderne

Date:

Aceste alimente, caracterizate prin termen mare de valabilitate, ambalaje atractive și preț scăzut sunt obținute prin diferite procese industriale. Deși sunt accesibile și extrem de gustoase, specialiștii în domeniu ne avertizează că adesea consumul lor este legat de numeroase probleme de sănătate.

 Tema alimentelor ultraprocesate, un subiect care ne ridică multe semne de întrebare și pentru care dorim să oferim răspunsuri avizate consumatorilor.

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA București este o organizație de cercetare publică, aflată în coordonarea Ministerului Cercetării și Inovării, cu activitate de cercetare în 4 domenii: siguranță alimentară, nutriție, comportamentul consumatorului, (Bio)tehnologii alimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Accident rutier pe DN 71 Târgoviște-București, soldat cu decesul unei persoane 

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu...

Transport ilegal de deșeuri 

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fieni au oprit pentru...

Razie pe drumurile din județul Dâmbovița 

Ample controale au avut loc pe raza județului, care...

Pompierii dâmboviţeni, mereu la datorie

Pompierii au fost prezenți în Parcul Chindia în timpul...