Alertă la Primăria Moreni, o salariată are COVID-19

0 0

O angajată a Primăriei municipiului Moreni a fost confirmată cu COVID-19. Este vorba despre o femeie în vârstă de 41 de ani. Femeia a fost internată în primă fază la Pneumologie unde au fost făcute investigaţii amănunţite, dar totodată a fost testată şi de COVID-19. Din nefericire, rezultatul a fost pozitiv, iar femeia a fost transferată la Secţia Boli Infecţioase Târgovişte. DSP Dâmboviţa a demarat ancheta epi-demiologică şi a dispus pentru toţi contacţii izolarea la domiciliu. În funcţie de rezultatele anchetei epidemiologice, autorităţile cu atribuţii în domeniu pot lua şi alte măsuri de protecţie şi siguranţă sanitară.
„Din păcate, vă pot confirma infectarea unei angajate a Primăriei Moreni cu COVID-19. Din momentul în care rezultatul testului a fost pozitiv, s-a făcut izolarea la domiciliu a contacţilor şi am dispus noi măsuri necesare pentru asigurarea protecţiei şi siguranţei tuturor salariaţilor – pe lângă cele luate până acum. În acest sens, se efectuează o nouă dezinfecţie cu biocide a întregii clădiri a instituţiei, precum şi a spaţiilor adiacente. De asemenea, în privinţa siguranţei sanitare a cetăţenilor care vin la instituţia noastră pentru rezolvarea diverselor probleme măsurile luate sunt respectate fără nicio excepţie: mască de protecţie, măsurarea temperaturii, dez-infecţia mâinilor, circuite separate de intrare şi ieşire, distanţare socială. Fac încă o dată un apel la calm, responsabilitate şi la respectarea integrală a tuturor măsurilor de siguranţă şi protecţie dispuse de autorităţi. Numai astfel putem trece cu bine de această perioadă nedorită”, a declarat Constantin Dinu, Primarul municipiului Moreni.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Târgovişte: Se redeschid doua cabinete dentare şcolare

Marţi, 2 iunie, au fost redeschise în Târgovişte două Cabinete Medicale Dentare, aflate în subordinea Direcţiei de Asistenţă Socială (DAS) din cadrul Primăriei Târgovişte. Acestea sunt primele cabinete care se redeschid după apariţia pandemiei de COVID-19.Cabinetele sunt deschise în intervalul orar 08.00 – 20.00, de luni până vineri.Pentru siguranţa elevilor, […]