Alegerile pentru Parlamentul European vor avea loc în data de 9 iunie 2024

Date:

 Este  un moment important pentru ce fel de Uniune Europeană ne dorim și cum vrem să continuăm parcursul european al României.Alegerile pentru Parlamentul European sunt determinante pentru ce pot face guvernele naționale și administrațiile locale, mai ales că fondurile europene sunt esențiale și 2/3 din legile naționale sunt corelate cu deciziile europene.

„Cred cu tărie că țara noastră poate avea un cuvânt greu de spus la nivel european dacă vom aborda subiectele europene cu profesionalism și seriozitate, trimițând în legislativul european oamenii potriviți pentru acest tip de responsabilitate.

Alegerile pentru Parlamentul European sunt determinante pentru ce pot face guvernele naționale și administrațiile locale, mai ales că fondurile europene sunt esențiale și 2/3 din legile naționale sunt corelate cu deciziile europene.

După douăzeci de ani în care dreapta europeană a condus Uniunea Europeană spre ultra-birocratizare, a ținut România la poarta Schengen și a destructurat coeziunea blocului comunitar, sper ca stânga europeană și Partidul Social Democrat să demonstreze că putem reveni la o Europă solidară, umană și care protejează demnitatea cetățenilor săi.

Îi invit pe colegii mei din PES activists România și pe militanții PSD, inclusiv din județul meu, Alba, să se implice și să explice cetățenilor miza acestor alegeri în acest context dificil în care reprezentanții populismului extremist vând iluzii peste tot în Europa.” a afirmat eurodeputatul Victor Negrescu 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Panică și groază, o casă a fost cuprinsă de flăcări 

Pompierii au fost solicitați să intervină în cazul unui...

Șoferii trebuie să fie foarte atenți când  temperatura trece de 35 de grade Celsius

Aceștia trebuie să își adapteze limita de viteză în...

Incendiu puternic între localitățile Perșinari și Raciu

Un incendiu de vegetație a izbucnit ieri,  între localitățile...

Jandarmeria Dâmbovița este mandră de rezultatele jandarmului Constantin Rizea 

Plutonierul-adjutant șef Constantin Rizea a primit din partea primarului...