Alegeri parţiale pentru Consiliul Local din comuna Cojasca, pe 27 iunie

Pe 27 iunie 2021 au loc alegeri parţiale pentru Consiliul Local din comuna Cojasca, judeţul Dâmboviţa. Comuna Cojasca este blocată la acest moment şi, asta din cauza faptului că, Consiliul Local al comunei Cojasca a fost dizolvat de Tribunal Dâmboviţa. Situaţia a fost generată de cei şase consilieri locali ai PNL, care nu s-au prezentat la şedinţele de consiliu. Consiliul Local Cojasca nu s-a întrunit trei luni consecutiv, acesta a fost dizolvat de drept, iar după ce hotărârea judecătorească a rămas definitivă potrivit legii, în termen de 90 de zile vor fi organizate alegeri parţiale, adică pe 27 iunie 2021 au loc alegeri parţiale pentru Consiliul Local din comuna Cojasca.
Preşedintele PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan a afirmat public că alegerile parţiale pentru Consiliul Local din comuna Cojasca vor fi câştigate de PSD, o victorie răsunătoare care va da şi viceprimar din partea PSD.
La rândul său, primarul comunei Cojasca, Victor Gheorghe, a declarat că „se impunea o asemenea decizie, activitatea CL este practic blocată încă de la înfiinţare, proiectele comunităţii nu se pot derula din pricina boicotului celor şase consilieri locali ai PNL.
Cei şase consilieri locali ai PNL au boicotat toate şedinţele convocate încă de la constituire.
Echipa de campanie a PSD pentru alegerile parţiale pentru Consiliul Local din comuna Cojasca va fi coordonată chiar de preşedintele PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan alături de primarul Victor Gheorghe şi totodată, liderul social-democraţilor dâmboviţeni, a spus că vor fi implicaţi în campanie atât parlamentarii PSD Dâmboviţa, cât şi toţi membrii Biroului Politic Permanent al PSD Dâmboviţa. Mesajul primarului comunei Cojasca, Victor Gheorghe către toţi locuitorii comunei a fost unul foarte clar, de mobilizare pe data de 27 iunie, astfel încât echipa PSD să fie marea câştigătoare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Primarul Cristian Stan îndeamnă târgoviştenii şi navetiştii din zona limitrofă să opteze pentru transportul public în comun

Preponderent dimineaţa, în intervalul în care naveţiştii trebuie să ajungă la locul de muncă şi elevii la şcolile din oraş, căile rutiere de acces în Târgovişte sunt blocate de coloanele de maşini. Este unul dintre motivele pentru care au fost introduse restricţii de trafic pe raza comunei Răzvad, iar primarul […]