Alegeri cu scandal la PDL Târgovişte

florin popescuUn scandal de pomină a precedat conferinţa de alegeri pentru desemnarea conducerii PDL Târgovişte. Faptul că primarului Gabriel Boriga i-a fost interzis accesul în incinta Teatrului Tony Bulandra a constituit scânteia de la care a plecat vâlvătaia. Cele două tabere – una pro Florin Popescu şi Gabriel Boriga, cealaltă loială conducerii interimare – Vladu – Caracota – Antonescu, s-au contestat reciproc, s-au insultat şi şi-au adus fel şi fel de acuzaţii. N-au lipsit provocările şi a fost solicitată chiar intervenţia jandarmilor şi poliţiştilor. Florin Popescu a contestat vehement modul în care au fost desemnaţi delegaţii şi organizate alegerile.
Şedinţa a fost întârziată cu o oră, până când s-au adunat în jur de 100 de delegaţi cu drept de vot, suficienţi pentru a asigura cvorumul necesar. O altă surpriză a venit din partea lui Ciprian Prisăcaru, care şi-a anunţat în ultimul moment retragerea candidaturii pentru funcţia de preşedinte.
Odată început, votul a decurs fără alte incidente, finalul fiind uşor de anticipat – lancu Caracota este noul preşedinte al PDL Târgovişte, fiind secondat de primvice-preşedinţii Claudiu Dumi-trescu şi Honorius Moţoc.
Vizavi de aceste incidente, preşedintele interimar al PDL Dâmboviţa, Iulian Vladu, a declarat că va cere conducerii centrale „sancţionarea drastică a deputatului Florin Popescu”. În opinia sa, nu se pune problema retragerii sprijinului politic în cazul lui Ciprian Prisăcaru, acesta urmând să îşi ducă mai departe mandatul de vicepri-mar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Mii de copii îngheaţă în şcolile şi grădiniţele din Târgovişte

Copiii mai au de răbdat frig în grădiniţele şi şcolile din Târgovişte. Deşi temperaturile au scăzut simţitor în ultimele zile, iar în perioada următoare se anunţă o răcire şi mai accentuată, în grădiniţele, şcolile şi liceele care au fost racordate la sistemul centralizat de încălzire al SC Termica Târgovişte, copiii […]