Alături de colegi din alte orașe, studenți și elevi din Târgoviște au dialogat cu experți de la Nuclearelectrica și RoPower Nuclear

Date:

Pasiunea pentru domeniul nuclear, împărtășirea de cunoștințe și mentoratul fac parte din ADN-ul nucleariștilor. Membrii unei echipe interdisciplinare din Nuclearelectrica și RoPower Nuclear au discutat cu tinerii despre beneficiile energiei nucleare, proiectele strategice, tehnologiile CANDU și SMR și oportunitățile de carieră pe care acestea le vor aduce în viitor.

Dincolo de cunoștințe noi, aceștia au insuflat celor tineri propriul entuziasm și pentru modul în care au promovat energia nucleară. Irina Ștefania Găceanu, Miruna Moroca și Corina Nicolescu  au venit alături de echipa de Comunicare a Nuclearelectrica, iar RoPower Nuclear a fost reprezentată dePetronela Vereș și Andrei Apostol.

Peste 1000 de studenți și elevi din Adjud, Botoșani, București, Călărași, Giurgiu, Focșani, Târgoviște și din alte orașe ale țării au dialogat cu experții  la evenimentul PoliFest, organizat de Universitatea de Științe și Tehnologie POLITEHNICA din București.

Viziunea Nuclearelectrica este de a construi un viitor durabil pentru generațiile de mâine iar

„Nucleu de excelență” este brandul  de angajator, prin care Nuclearelectrica și RoPower Nuclear își propun să-i atragă pe cei tineri în echipă și să îi formeze ca viitori profesioniști în industria nucleară, domeniu unic și ofertant pentru construirea unei cariere pe termen lung.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Pahare de Bohemia Cristal: Eleganță și Rafinament în Fiecare Picătură

Bohemia Cristal este un nume sinonim cu luxul și...

Soluții Localizare GPS Pentru Utilaje de Construcții

Sectorul construcțiilor se numără printre cele mai dinamice și...