Alături de AJOFM, Camera de Comerț se implică în organizarea Bursei Generale a Locurilor de Muncă

1 0

    

În urma dialogului dintre președintele Valentin Calcan și directorulexecutiv Constanța Anghel, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița a conturat semnarea protocolului de colaborare cu Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmbovița.

Principalul obiectiv al protocolului de colaborare îl va avea facilitarea promovării informațiilor  referitoare la creșterea șanselor de ocupare a forței de muncă, prin corelarea cererii cu oferta, existând astfel, posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitant.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița se alătură Agenţie Județene pentru Ocuparea Forţei de Muncă și Consiliului Județean Dâmbovița în organizarea  Bursei Generale a Locurilor de Muncă. Evenimentul se desfășoară la nivel național, iar în județul Dâmbovița va avea loc pe 20 mai, în Târgoviște,  strada Tineretului, nr. 1, în incinta Clubului Studenților începând cu ora 10:00.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Criza a influențat ponderea culturilor agricole

Ponderea cea mai importantă în culturile agricole de primăvară o are, cum era de așteptat, porumbul. Potrivit directorului executiv al Direcției Agricole Dâmbovița, Adrian Bercu, au fost însămânțate circa 69000 de hectare. Pe fondul crizei care se manifestă inclusiv în domeniul alimentar, prin prețuri mult mai ridicate față de toamna […]