Al treilea proiect european pentru administraţia din Bucşani

0 0

Pact parlamentari USl pentru DambovitaImediat ce vremea va deveni favorabilă, la Bucşani vor începe lucrările la proiectul de modernizare a drumurilor de exploatare agricolă. Primarul Constantin Niţă a spus că valoarea proiectului este de un milion de euro şi cu aceşti bani vor fi asfaltate drumuri agricole în lungime de aproape opt kilometri.
Este al treilea proiect al administraţiei publice Bucşani finanţat din fonduri europene, după Sapard şi Planul Integrat de Dezvoltare, primul realizat cu fonduri de preaderare, celălalt-prin Măsura 322 a Programului Naţional de Dezvoltare Rurală.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dialogul social regional, prezentat şi la Târgovişte

Confederaţia Sindicală Naţională Meridian, în partene-riat cu Federaţia Agricultorilor „Fermierul”, a organizat conferinţa judeţeană de evaluare intermediară Dâmboviţa, în cadrul proiectului „Împreună pentru dezvoltarea dialogului social în România”. Evenimentul susţinut de Centrul Regional 3 Sud Muntenia s-a desfăşurat în Sala mara de şedinţe a Prefecturii Dâmboviţa, în prezenţa preşedintelui Consiliului […]