Al doilea pasaj rutier de pe Str. Petru Cercel, aproape de finalizare

0 0

Constructorii şoselei de centură a Municipiului Târgovişte au profitat de fereastra de vreme bună şi au turnat primul strat de asfalt pe pasajul rutier peste calea ferată, pe sensul de mers spre Combinatul de Oţeluri Speciale. Cu prilejul unei vizite pe şantier, primarul Cristian Stan a precizat că mai urmează două straturi de asfalt şi execuţia rosturilor de dilataţie pentru ca pasarela să fie dată în folosinţă. Termenul de finalizare a lucrărilor depinde acum în mare măsură de starea vremii, întrucât cele două straturi de asfalt nu pot fi turnate la temperaturi ambiante mai scăzute de 15 grade Celsius.
Odată cu finalizarea acestui obiectiv, se va face încă un pas important spre încheierea lucrărilor la întregul proiect al şoselei de centură, care a presupus turnarea a peste 220000 de metri pătraţi de asfalt, modernizarea şi extinderea a aproape 16 km de drumuri, construirea a două poduri noi şi reabilitarea altor patru. Se adaugă amenajarea tro-tuoarelor, a celor 14 km de reţea de canalizare, deservită de patru staţii de pompare, asta ca să amintim numai câteva dintre reperele proiectului.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dâmboviţa: 287de locuri de muncă disponibile la această dată

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa informeză persoanele interesate că la această dată sunt înregistrate 287 de posturi vacante.Potrivit informaţiilor furnizate de agenţii economici, locurile de muncă vacante sunt în domeniul confecţiilor textile, medical, alimentaţie publică, construcţii, transporturi, prelucrări mecanice, informatică, prelucrare mase plastice, comerţ, pază şi protecţie.Pentru […]