Published On: mie, apr. 8th, 2020

Ajutor pentru administraţiile locale în lupta cu COVID-19

Reprezentanţii Partidului Social democrat, de la parlamentari la primari, de la consilieri locali până la membri obişnuiţi, sunt cu toţii angrenaţi în acest război cu COVID-19. Dau un exemplu de solidaritate, de unitate şi conlucrare în acest război pe care îl ducem cu un duşman nevăzut, deosebit de periculos.
Ca preşedinte al PSD Dâmboviţa,Corneliu Ştefan a solicitat consilierilor judeţeni ai partidului să iniţieze şi să susţină un proiect de hotărâre prin care să vina în ajutorul primăriilor din judeţ, să se aloce sumele neangajate şi neutilizate de Consiliul Judeţean pentru sprijinirea cetăţenilor. Marţi, au dus la capăt acest

proiect. Au votat în Consiliul Judeţean, din nou, pentru binele oamenilor! Trebuie să avem grijă de dâmboviţeni. Trebuie să avem grijă de sănătatea lor! Şi cine o poate face mai bine decât primarii. Ei cunosc realităţile din comunităţile pe care le conduc, ei se confruntă cu lipsurile, cu o multitudine de probleme generate de coronavirus, de starea de izolare în care se află mulţi cetăţeni.
Decizia pe care au luat-o este o gură de oxigen pentru administraţiile publice locale, pentru cetăţenii acestui judeţ. Prevenirea şi combaterea COVID 19 reprezintă pentru noi toţi un cod de extremă urgenţă.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>