Ajutoare de 1500 euro pentru antreprenori români, pentru servicii de contabilitate sau juridice

Adrian NĂSTASE

Antreprenorii şi startup-urile din România dar şi din alte ţări din Europa de Sud şi de Est, care au ca principal obiect de activitate agricultura sau alimentaţia, vor putea obţine ajutoare nerambursabile de maximum 1.500 de euro fiecare, pentru a-şi rezolva acele probleme care ţin de contabilitatea firmei sau de aspecte juridice.
Sprijinul este acordat de acceleratorul de afaceri european EIT Food şi poate fi accesat atât de antreprenori (individual), cât şi de firmele agrifood, până pe 31 octombrie 2019, Banii sunt destinaţi în special decontării unor cheltuieli generate de înregistrarea firmei, protejarea proprietăţii intelectuale, înregistrarea unor mărci sau permise, contabilitatea şi servicii juridice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi -18 octombrie 2019

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Dâmboviţa anunţă organizarea Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi. Evenimentul va avea loc vineri, 18 octombrie 2019, începând cu ora 10, la Clubul Studenţilor din Târ-govişte şi are ca scop facilitarea accesului absolvenţilor la locurile de muncă […]