AJOFM propune în octombrie zece programe de formare profesională

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița organizează în luna octombrie 2021, zece cursuri de calificare, gratuite pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.
Persoanele interesate să se califice/recalifice, pot opta pentru una dintre următoarele meserii: sudor electric, lucrător în structuri pentru construcții, operator la mașini comandă numerică, coafor, inspector resurse umane, lucrător în comerț, ospătar, frizer, femeie de serviciu și recepționer hotel.

Documentele necesare pentru înscriere sunt:

  • carte identitate;
  • certificat naștere;
  • certificat căsătorie (dacă este cazul);
  • adeverință medicală din care să rezulte că persoana este aptă în ocupația solicitată.
    Informații suplimentare în vederea înscrierii la curs, se pot obține accesând site-ul www.anofm.ro -ajofm dambovita – secțiunea Formulare persoane fizice / Programe de formare profesională pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CSM TARGOVIȘTE, VICTORIE CATEGORICĂ LA BOTOȘANI

În ultimele trei zile a avut loc etapa a doua a Ligii Naționale de Baschet Feminin. Patru din cele șase partide s-au încheiat la o diferență de minim 20 de puncte, însă au fost și două meciuri echilibrate.Iată rezultatele consemnate în runda secundă: BC Sirius Târgu Mureș vs. CSU Olimpia […]