AJOFM organizează în septembrie zece cursuri de formare profesională

În sprijinul persoanelor interesate să se califice/recalifice, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de muncă Dâmboviţa organizează în această lună zece cursuri de formare profesională. În funcţie de solicitările de pe piaţa muncii, la Târgovişte sunt programate cursurile de lăcătuş mecanic, tâmplar universal, lucrător în comerţ, operator confecţioner articole textile, zidar pietrar tencuitor, operator date, baby sitter şi comunicare Limba Română.
Un curs de operator date este programat şi la Moreni, iar la Penitenciarul Găeşti este organizat cursul de lucrător structuri construcţii.
La înscriere, persoanele interesate trebuie să prezinte următoarele documente: copie C.I.; copie act naştere; copie act studii; copie act căsătorie; adeverinţă medic familie cu menţiunea „apt curs”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Peste 300 de locuri de muncă vacante oferite la Bursa de la Titu

La Bursa locurilor de muncă programată în această dimineaţă, la Titu, au confirmat participarea 16 agenţi economici, cu o ofertă de 325 de locuri de muncă. Angajatorii caută muncitori calificaţi ca operator mase plastice,lăcătuş mecanic, mecanic întreţinere, montator subansamble, gestionar, lucrător comercial, şofer, maşinist maşini automate, sudor, zidar, dulgher, fierar […]