AJOFM Dâmboviţa organizează în această lună 12 cursuri de calificare

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa invită persoanele interesate să urmeze un curs de calificare, să acceseze unul dintre următoarele programe de formare profesională, prog-nozate să înceapă în luna noiembrie 2019: lucrător în structuri pentru construcţii, instalator instalaţii tehnico-sanitare şi gaze, barman, infirmier, operator introducere validare date, lucrător în comerţ, contabil, inspector în sănătate şi securitate în muncă, inspector resurse umane,coafor, cosmetician, electrician expoatare joasă şi medie tensiune. Documentele necesare înscrierii sunt:
– actul de identitate;
– certificatul de naştere;
– actele de studii eliberate în condiţiile legii;
– actul medical din care să rezulte starea sănătăţii persoanei şi faptul că aceasta este aptă din punct de vedere medical pentru exercitarea meseriei în care doreşte să se califice.
Participanţii la programele de formare profesională beneficiază de: pregătire teoretică şi practică pe toată durata cursului;rechizite şi materiale de instruire, manuale;abonament gratuit pe mijloacele de transport în comun pentru traseul de la domiciliu la unitatea de pregătire sau de decontarea cheltuielilor de transport;consultaţii medicale, analize medicale şi teste necesare frecventării cursului.
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa este autorizată să organizeze cursuri de formare profesională în următoarele ocupaţii:
agent de turism, baby sitter, barman, brutar, bucătar, comunicare in limba engleză, coafor, confecţioner articole textile, cofetar-patiser, contabil, cosmetician, electrician electronist auto, frizer, lucrator în comerţ, lucrator structuri construcţii, inspector resurse umane, instalator T-S+G, măcelar, manichi-urist-pedichiurist, operator introducere validare prelucrare date, ospătar şi sudor. Soliciţanţii se pot adresa Compartimentului Medierea Muncii, Consiliere, Orientare şi Formare Profesională din cadrul AJOFM Dâmboviţa – Târgovişte sau la punctele de lucru din Pucioasa, Moreni, Titu, Găeşti şi Băleni.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Viorel Moldovan a numit cei mai buni 11 fotbalişti alături de care a evoluat

Viorel Moldovan (47 de ani), antrenorul Chindiei Târgovişte, şi-a ales cei mai buni jucători alături de care a evoluat de-a lungul carierei, dar şi cei mai importanţi adversari cu care s-a duelat. Acesta a acceptat provocarea moderatorului Dan Udrea şi a pus pe hârtie două echipe ideale cu privire la […]