AJFP Dâmboviţa, preocupare pentru îmbunătăţirea serviciilor oferite

Potrivit raportului semestrial, prezentat de şeful administraţiei, Emilian Rusu, pentru îmbunătăţirea serviciilor oferite A.J.F.P. Dâmboviţa organizează lunar întâlniri cu contribuabilii, în vederea comunicării noutăţilor legislative şi discutării problemelor întâmpinate.
Biroul servicii pentru contribuabili – A.J.F.P. Dâmboviţa transmite periodic, electronic „Info Fiscal”, destinat informării gratuite a contribuabililor cu privire la noutăţile legislative din domeniul fiscal, cuprinzând:
– noutăţi şi modificări legislative/fiscale intervenite;
– informări referitoare la obligaţiile fiscale generale de declarare şi de plată;
– diverse materiale informative din domeniul nostru de activitate.
Aceste măsuri, împreună cu îmbunătăţirea serviciilor desfăşurate prin „Ghişeul unic” au condus în mod evident la reducerea timpilor de aşteptare pentru soluţionarea cererilor şi la creşterea gradului de satisfacţie al contribuabililor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Natalitatea, în uşoară creştere

Evoluţia principalelor fenomene demografice în Dâmboviţa, în cursul ultimei luni analizate statistic – mai 2019, a fost caracterizată prin creşterea uşoară a natalităţii şi creşterea mortalităţii. Concret, în luna mai 2019, în judeţ s-a înregistrat naşterea a 358 copii, cu 79 naşteri mai multedecât în luna aprilie 2019. În acelaşi […]