AIOANI ŞI MOLDOVAN, DIN NOU IN ECHIPA ETAPEI. RAŢĂ E NOUTATEA DIN PRIMUL 11

Mihai ROŞOIU
0 0

PORTAR
Marian Aioani (Chindia / 19 ani / 11 jocuri) – A închis iarăşi poarta în faţa adversarilor şi a bifat un nou meci reuşit. Prinde pentru a treia oară echipa etapei.
FUNDAŞI
Ante Puljic (Dinamo / 31 de ani / un joc) – A avut o revenire de vis la echipa bucureşteană. Pe lângă evoluţia consistentă din defensivă, a marcat şi golul victoriei.
Paulo Vinicius (CFR Cluj / 35 ani / două jocuri) – Rămâne unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din campionatul intern. Cu un plasament foarte bun, a fost imposibil de depăşit. În plus, a marcat un nou gol în tricoul clujenilor.
Răzvan Tincu (Sepsi OSK / 32 de ani / 11 jocuri) – A marcat primul gol pentru Sepsi OSK, reuşita sa aducându-le covăsnenilor un punct în clasament. Este singurul integralist din lotul lui Csaba Laszlo.
MIJLOCAŞI
Dan Nistor (Dinamo / 31 de ani, FOTO / 6 jocuri) – Este cel mai bun jucător din lotul dinamoviştilor. A contribuit cu pase decisive la ambele reuşite ale roş-albilor. 10 dintre cele 13 puncte scoase de bucureşteni în acest sezon au fost câştigate cu Nistor pe teren.
Enriko Papa (FC Botoşani / 26 de ani / 10 jocuri) – A devenit om de bază în acest campionat. A marcat pentru a doua oară în ediţia curentă, în care mai are în cont şi două pase decisive.
Alexandru Cicâldău (U Craiova / 22 de ani / 10 jocuri) – A participat la majoritatea acţiunilor ofensive iniţiate de olteni. A izbutit un gol superb şi o pasă decisivă.
Vadim Raţă (Chindia / 26 de ani / 7 jocuri) – A depus un efort fantastic la centrul terenului, de unde a recuperat multe mingi. În plus, a marcat golul care le-a adus târgoviştenilor trei puncte mari în clasament.
ATACANŢI Ciprian Deac (CFR Cluj / 33 de ani / 6 jocuri) – Este locomotiva echipei în acest început de sezon. A oferit două pase decisive şi a fost pentru a cincea oară desemnat jucătorul meciului.
Elvir Koljic (U Craiova / 24 ani / un joc) – Intrarea sa pe teren a schimbat total jocul craiovenilor, care au pus mult mai multă presiune pe apărarea adversă. Are 14 goluri în doar 20 de jocuri disputate în Liga 1.
Florinel Coman (FCSB / 21 de ani / 9 jocuri) – Este un jucător de mare valoare, care şi-a arătat din nou clasa. A marcat al treilea gol din ediţia curentă şi al 23-lea în 108 meciuri disputate în Liga 1.
ANTRENORUL ETAPEI
Viorel Moldovan (Chindia / 47 de ani)
– A bifat o victorie mare şi a ajuns la cinci meciuri fără înfrângere din ultimele şase disputate în campionat. Pune excelent în valoare forţa grupului creat la Targovişte.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SE INTRODUCE SISTEMUL VAR ÎN LIGA I

1. începând cu sezonul competiţional 2020-2021, LPF va implementa sistemul de arbitraj video la meciurile disputate în cadrul competiţiei Casa Liga I. În urma articolelor apărute de-a lungul timpului în mass-media, am constatat cu surprindere că publicul iubitor de fotbal nu este la curent cu demersurile întreprinse de LPF pentru […]