AIOANI ŞI MOLDOVAN, DIN NOU IN ECHIPA ETAPEI. RAŢĂ E NOUTATEA DIN PRIMUL 11

Mihai ROŞOIU

PORTAR
Marian Aioani (Chindia / 19 ani / 11 jocuri) – A închis iarăşi poarta în faţa adversarilor şi a bifat un nou meci reuşit. Prinde pentru a treia oară echipa etapei.
FUNDAŞI
Ante Puljic (Dinamo / 31 de ani / un joc) – A avut o revenire de vis la echipa bucureşteană. Pe lângă evoluţia consistentă din defensivă, a marcat şi golul victoriei.
Paulo Vinicius (CFR Cluj / 35 ani / două jocuri) – Rămâne unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din campionatul intern. Cu un plasament foarte bun, a fost imposibil de depăşit. În plus, a marcat un nou gol în tricoul clujenilor.
Răzvan Tincu (Sepsi OSK / 32 de ani / 11 jocuri) – A marcat primul gol pentru Sepsi OSK, reuşita sa aducându-le covăsnenilor un punct în clasament. Este singurul integralist din lotul lui Csaba Laszlo.
MIJLOCAŞI
Dan Nistor (Dinamo / 31 de ani, FOTO / 6 jocuri) – Este cel mai bun jucător din lotul dinamoviştilor. A contribuit cu pase decisive la ambele reuşite ale roş-albilor. 10 dintre cele 13 puncte scoase de bucureşteni în acest sezon au fost câştigate cu Nistor pe teren.
Enriko Papa (FC Botoşani / 26 de ani / 10 jocuri) – A devenit om de bază în acest campionat. A marcat pentru a doua oară în ediţia curentă, în care mai are în cont şi două pase decisive.
Alexandru Cicâldău (U Craiova / 22 de ani / 10 jocuri) – A participat la majoritatea acţiunilor ofensive iniţiate de olteni. A izbutit un gol superb şi o pasă decisivă.
Vadim Raţă (Chindia / 26 de ani / 7 jocuri) – A depus un efort fantastic la centrul terenului, de unde a recuperat multe mingi. În plus, a marcat golul care le-a adus târgoviştenilor trei puncte mari în clasament.
ATACANŢI Ciprian Deac (CFR Cluj / 33 de ani / 6 jocuri) – Este locomotiva echipei în acest început de sezon. A oferit două pase decisive şi a fost pentru a cincea oară desemnat jucătorul meciului.
Elvir Koljic (U Craiova / 24 ani / un joc) – Intrarea sa pe teren a schimbat total jocul craiovenilor, care au pus mult mai multă presiune pe apărarea adversă. Are 14 goluri în doar 20 de jocuri disputate în Liga 1.
Florinel Coman (FCSB / 21 de ani / 9 jocuri) – Este un jucător de mare valoare, care şi-a arătat din nou clasa. A marcat al treilea gol din ediţia curentă şi al 23-lea în 108 meciuri disputate în Liga 1.
ANTRENORUL ETAPEI
Viorel Moldovan (Chindia / 47 de ani)
– A bifat o victorie mare şi a ajuns la cinci meciuri fără înfrângere din ultimele şase disputate în campionat. Pune excelent în valoare forţa grupului creat la Targovişte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SE INTRODUCE SISTEMUL VAR ÎN LIGA I

1. începând cu sezonul competiţional 2020-2021, LPF va implementa sistemul de arbitraj video la meciurile disputate în cadrul competiţiei Casa Liga I. În urma articolelor apărute de-a lungul timpului în mass-media, am constatat cu surprindere că publicul iubitor de fotbal nu este la curent cu demersurile întreprinse de LPF pentru […]