ADVERSARA DE COŞMAR PENTRU SORANA CÎRSTEA LA BERLIN

Mihai ROŞOIU
0 0

După o perioadă fastă pentru ea, urmează o adversară de coşmar pentru Sorana Cîrstea, iubita lui Ion Ion Ţiriac. Înainte de Wimbledon, jucătoarea de tenis din Târgovişte şi-a aflat adversara pentru primul tur al întrecerii din Berlin. Competiţia este premergătoare concursului din Anglia. Din păcate pentru ea, sorţii au fost neiertători cu ea, şansele de a accede în fazele superioare fiind extrem de mici.

Garbine Muguruza, sperietoare pentru Sorana Cîrstea, iubita lui Ion Ion Ţiriac
În săptămâna de dinaintea Roland Garros 2021, Sorana Cîrstea a avut un parcurs aproape perfect la Strasbourg. A jucat finala turneului, prevestind astfel optimea de finală de la Paris. Acum, iubita lui lon lon Ţiriac se pregăteşte pentru Grand Slem-ul Marii Britanii pe tărâm german.
Din păcate, previziunile specialiştilor sunt sumbre, în ceea ce priveşte calificarea româncei în fazele superioare. În faţă, sorţii i-au scos-o pe iberica Garbine Muguruza. Clasată pe locul 17 mondial, tenismena din Spania este marea favorită a duelului de la Berlin. De altfel, adversara Soranie Cîrstea de la Berlin este o adevărată piază rea. Cele două sau înfruntat de trei ori până astăzi. De fiecare dată, Muguruza a câştigat.
Niciun succes în faţa rivalei de la turneul din capitala Germaniei
Mai mult, statistica ne arată că Sorana Cîrstea a pierdut clar fiecare confruntare cu iberica. Niciun set nu a reuşit să-şi adjudece sportiva noastră în confruntările directe de până acum. Una dintre înfrângerile suferite de româncă în faţa celebrei Garbine Muguruza s-a înregistrat la Wilmbeldon, competiţie la care cele două şi-au anunţat prezenţa
În duelurile de până acum s-au înregistrat următoarele rezultate:
2018 – R16 – Doha – s-a jucat pe suprafaţă Hard: Garbine Muguruza

Sorana Cirstea 6-0 6-4;
2017 – R32 – Wimbledon – s-a jucat pe Iarbă: Garbine Muguruza Sorana Cirstea
6-2 6-2;
2017 – R16- Australian Open – s-a jucat pe suprafaţă Hard: Garbine Muguruza Sorana Cirstea 6-2 6-3.
În aceste condiţii, duelul dintre cele două, de la Berlin, se anunţă unul în care jucătoarea din Spania are prima şansă. Totuşi, nu trebuie exclusă din ecuaţie forma excelentă a Soranei Cîrstea din ultimele săptămâni. Un turneu câştigat, la Istanbul, o finală, la Strasbourg şi optimi de finală la Roland Garros.
Salt important în clasamentul WTA pentru Sorana Cîrstea
Mai mult, începând de luni, Sorana Cîrstea va face un nou salt important în clasamentul WTA. Iubita lui Ion Ion Ţiriac va ajunge pe locul 45 WTA, una dintre cele mai bune poziţii ocupate în ultimii ani de ea.
Şi dacă mai punem la socoteală faptul că Sorana a reuşit victorii la jucătoare mai bine cotate decât ea cum sunt Petra Kvitova, Elise Mertens sau Jo Konta, atunci putem spune că meciul de la Berlin nu e dinainte jucat.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ECHIPA DIN GALAŢI NU VA MAI JUCA ÎN VIITOAREA EDIŢIE A DIVIZIEI A1 DE VOLEI FEMININ

Din păcate zvonurile au devenit realitate în cazul formaţiei feminine de volei din Galaţi. Din cauza retragerii sponsorului principal şi al fondurilor insuficiente asigurate de Primărie, CSU Galaţi, fosta Belor Galaţi, s-a retras din Divizia A1, acolo unde CSM Târgovişte deţine titlul naţional. Formaţia se va înscrie în sezonul viitor […]