Adversara CSM-ului din etapa a doua s-a retras! MIROSLAVA IAŞI RENUNŢĂ LA PRIMUL EŞALON AL VOLEIULUI FEMININ ROMÂNESC

Mihai ROŞOIU

VOLEILa doar două zile după ce au fost stabilite programele ediţiei 2014/2015 a campionatului Diviziei A1 feminine şi a Cupei României la volei, conducerea formaţiei Ştiinţa Miroslava, promovată acum câteva săptămâni în primul eşalon, la mai puţin de un an de existenţă, a anunţat oficial că îşi retrage echipa din campionat! „Nu suntem pregătiţi pentru Divizia A1”, a declarat pentru Ziarul Evenimentul, Eugen Pal, cel care din postura de preşedinte a condus echipa spre primul eşalon, dar iată că Miroslava nu şi-a valorificat şansa de a fi prima comună din România cu echipă de volei în prima ligă.
Se pare că bugetul ce putea fi asigurat era departe de pretenţiile primului eşalon, aşa că Ştiinţa Miroslava se va întoarce în Divizia A2, probabil cu multe dintre voleibalistele care şi acum se pregătesc sub comanda antrenorului Cătălin Ştirbu, dacă nu cumva chiar cu toate. Echipei i-au fost promise condiţii mai bune decât în sezonul precedent, iar proiectul cu o formaţie valoroasă de junioare a rămas în picioare, purtân-du-se negocieri intense cu jucătoare de certă perspectivă din toată ţara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Oamenii postesc, animalele nu!

Preot Ioan ŞTEFĂNESCU Unii oameni îmi recomandă să încetez a mai mustra, pentru că societatea nu suportă biciul lui Dumnezeu. Însă, am socotit că prieten adevărat îţi este cel care îţi spune unde şi când greşeşti, nu cel care te mângâie tot timpul. Şi plus de asta „cel ce te […]