Adrian Tutuianu:”Ratarea intrării în Parlament, un eşec pe care nu avem cum să-l cosmetizăm!”

Intr-un prim comentariu după scrutinul din 6 decembrie, Adrian Ţuţuianu confirmă că PRO România a ratat intrarea în Parlament, în opinia sa fiind „un eşec pe care nu avem cum să-l cosmetizăm. La Dâmboviţa, am realizat un scor peste media naţională şi peste pragul electoral.
Le mulţumesc sincer tuturor celor care au votat PRO ROMÂNIA. Sunt convins că s-a conturat un segment de electorat care votează raţional, oameni echilibraţi, care înţeleg nevoia modernizării clasei politice din România.

Le mulţumesc colegilor mei, candidaţi, primari, viceprimari, consilieri judeţeni şi locali, activişti, care au dovedit că suntem o echipă.
A mai transmis coordonatorul Pro România Dâmboviţa că se va dedica activităţii profesionale-avocatură şi activitate didactică, fără a abandona însă proiectul politic:” Lupta noastră politică trebuie să continue, iar obiectivul meu va fi acela de a susţine ridicarea unei noi generaţii de oameni politici, oameni noi în administraţia locală, cu opţiuni de centru-stânga. Proiectul PRO România merge mai departe.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Granturi de 100.000 Euro pentru panouri fotovoltaice şi staţii de încărcare maşini electrice

S-a anunţat oficial şi perioada de înscriere efectivă la finanţările de până la 100.000 de euro fiecare, pentru firmele mici şi mijlocii din domenii diverse şi pensiuni, restaurante, hoteluri şi alţi operatori HoReCa, de orice dimensiune. Programul Electric-Up are şi ghid oficial de finanţare.După ce a fost demarată perioada de […]