Adrian Țuțuianu, vicepreședinte PRO România: Suntem pregătiți pentru această toamnă politică

La București a avut loc Delegația Națională a PRO România, convocată pentru a discuta și stabili strategia politică pentru următoarele luni.
Referitor la situația politică, Adrian Țuțuianu, vicepreședinte al partidului, a apreciat că suntem într-un moment extrem de dificil pentru România „cu partidele de la Putere sfâșiate între ele, fără nicio urmă de interes pentru ce se întâmplă cu adevărat în casele și buzunarele oamenilor. Au mai fost lupte politice interne și înainte, dar ce fac acum PNL și USR-PLUS depășește orice limită de cinism, dispreț și indiferență.
În acest context, eu cred că PRO România are un culoar pe care trebuie să pătrundă și să-l valorifice cu inteligență. Avem oameni care au făcut lucruri bune cât
au fost în funcții de decizie, oameni cărora le pasă de alți oameni, lideri politici cu anvergură profesională incontestabilă. E nevoie de PRO ROMÂNIA în comparație cu mlaștina politică în care se scaldă partidele de la Putere.”
Printre deciziile adoptate în cadrul Delegației Naționale, Adrian Țuțuianu a enumerat susținerea acordului politic transpartinic propus la nivelul Sectorului 1; organizarea de alegeri în toate organizațiile județene în maxim 6 luni, pentru a avea conduceri validate prin vot și să poată fi făcută o reconstrucție reală; reactivarea, în condițiile impuse de pandemie, a evenimentelor de dezbatere publică a temelor de interes pentru cetățeni, prin intermediul organizațiilor de tineret și femei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SCHIMBĂRI APROBATE ÎN COMITETUL DE URGENȚĂ AL FRF

În conformitate cu dispozițiile art. 49 din Statutul Federației Române de Fotbal, Comitetul de Urgență, compus din Răzvan BURLEANU -Președinte FRF, Gino IORGULESCU – Prim-vicepreședinte FRF, Octavian GOGA -Vicepreședinte FRF: Aprobă prelungirea perioadei de transferuri până la data de 13 septembrie 2021 pentru toate competițiile de juniori (masculin și feminin) […]