Adrian Ţuţuianu despre întârzierea bugetului:”Nu au resursele necesare pentru a acoperi cheltuielile de funcţionare ale statului!”

0 0

Coordonatorul Pro România Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a abordat câteva aspecte de ordin economic şi a avertizat asupra pericolului indus de politicile economice promovate de guvernul liberal în 2020. A acuzat Ţuţuianu faptul că guvernul a împrumutat peste 20 de miliarde de euro, din care 3,7 miliarde de euro numai în luna decembrie.
„Guvernarea PNL, în anul 2020, a fost cea mai proastă din istoria ultimilor 30 de ani de democraţie. Lucrul acesta se va reflecta şi în ceea ce priveşte viitorul acestei ţări”- a susţinut coordonatorul Pro România Dâmboviţa.
Ţuţuianu a criticat şi întârzierea nepermisă a adoptării Legii bugetului de stat şi a bugetului de asigurări sociale, motivată în opinia sa de faptul că „nu au resursele necesare pentru a acoperi cheltuielile de funcţionare ale statului, ale instituţiilor publice. Li se va cere probabil ministerelor să vină cu noi proiecţii bugetare, să aibă în vedere cheltuielile. Unităţile administrativ-teritoriale, instituţiile publice nu au bugete şi nu pot stabili priorităţile pentru anul 2021.
Ne-au spus atunci că, imediat după alegeri, vor fi prezentate cele două proiecte, că mai este nevoie să se facă anumite evaluări. În fapt, nu au vrut să ne arate nimic. Nu aveau nimic pregătit. Ar fi trebuit să ne spună şi că punga statului este goală. Suntem astăzi în 4 februarie 2021 şi nu există nici măcar vreun proiect plecat de la Ministerul de Finanţe către Guvernul României.”

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

AJOFM Dâmboviţa propune cel puţin 20 de cursuri de calificare în primul trimestru al anului

În primul trimestru al anului 2021, AJOFM Dâmboviţa şi-a propus deschiderea a peste 20 de cursuri de formare profesională, conform calendarului postat pe site-ul www.anofm.ro/secţiunea Persoane fizice/cursuri de formare profesională.Persoanele interesate pot alege unul dintre următoarele programe de formare profesională: sudor electric, instalator instalaţii tehnico – sanitare şi gaze, lucrător […]