ADRIAN MUTU, IRONII LA ADRESA JOCULUI CHINDIEI

Mihai ROŞOIU
1 0

Antrenorul lui Rapid, Adrian Mutu (43 de ani), dă vina pe stilul defensiv al lui Emil Săndoi (57 de ani), care a grupat-o pe Chindia în fața propriei suprafețe de pedeapsă.

Rapid a remizat în compania Chindiei Târgoviște, 0-0, acestea fiind primele puncte pe care Adi Mutu le irosește de când a preluat gruparea de lângă Podul Grant. „Briliantul” s-a declarat mulțumit de jocul făcut de elevii lui și spune că doar stilul ultradefensiv abordat de omologul lui, Emil Săndoi, a făcut ca tabela să rămână nemodificată.

Adrian Mutu spune că stilul defensiv al lui Emil Săndoi a făcut ca Rapid să piardă primele puncte din play-out. Antrenorul formației din Giulești și-a felicitat elevii pentru efortul pe care l-au depus și spune că doar aglomerarea jucătorilor Chindiei în preajma propriei suprafețe de pedeapsă a condus la acest rezultat.

„A fost un meci cu o echipă care s-a închis cu toți jucătorii în fața careului. Cred că am dominat clar repriza a doua și meritam să câștigăm. Așa cum cunoșteam Chindia că se apără în 30 de metri, singura posibilitate este pe benzi. În repriza a doua ne-a lipsit doar golul.

(Calitatea gazonului v-a incomodat?) Ca jucător trebuie să mai faci o preluare în plus și pierzi timp.

Îi felicit pentru efortul pe care l-au depus. Nu ne-am retras niciun moment, ceea ce pe mine mă mulțumește. S-au apărat pe trei linii, era aglomerație.

Iau meci cu meci, iar de mâine e istorie Chindia și trecem la meciul cu FC U. Cu toate că am început sezonul la FC U, nu e un meci special, ci unul important pentru noi. Ne odihnim, ne liniștim. Avem timp să pregătim foarte bine acest meci. Tot timpul Rapid joacă la victorie.

Suntem obișnuiți cu presiunea, am jucători cu mare experiență, cu personalitate”, a declarat Adrian Mutu la finalul partidei care s-a disputat la Ploiești.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

MARCO DULCA VREA LA RAPID

Marco Dulca a fost integralist pentru Chindia, în meciul cu Rapid, scor 0-0, însă la final nu s-a mai ascuns. Milocașul de 22 de ani a recunoscut că ar putea ajunge chiar la Rapid, echipă unde tatăl său a făcut carieră. „Am vorbit puțin cu tata, el ține cu mine […]