ADRIAN MIHALCEA, MULȚUMIT CU PUNCTUL SCOS PE TERENUL FARULUI

Mihai ROŞOIU
0 0

Farul Constanța și Chindia Târgoviște au remizat în al doilea meci al etapei a 3-a a Superligii, scor 0-0.Adrian Mihalcea (46 de ani), antrenorul echipei dâmbovițene, a oferit prima reacție la finalul meciului în care a obținut al doilea punct în clasamentul noului sezon.

La finalul meciului de la Ovidiu, Adrian Mihalcea a spus că și dacă ar fi pierdut jocul contra Farului, ar fi fost mulțumit oricum de prestația elevilor săi

”A fost un joc dificil, dar contra Farului nu poți spune că va fi ușor, o echipă care a deținut controlul partidei. Ne-am îngrijit de sarcini. Cu puțină atenție am fi putut să înscriem. Dar cu o ocazie a lor s-ar fi putut închide totul.

Dacă aș fi pierdut azi, aș fi fost mulțumit. Nu avem o echipă de individualități, dar mi-a plăcut ce am văzut în astea trei etape. Știam că nu avem atuurile necesare sa ne luăm la luptă cu ei. Știam că trebuie să le dăm posesia și să ne apărăm cât mai bine.

Sunt mulțumit în mare de toți jucătorii. Trebuie să adunăm puncte în continuare. Nu ne permitem în niciun meci să ne relaxăm. Putem să scoatem astfel de rezultate prin atitudine”, a declarat Adrian Mihalcea, la finalul jocului cu Farul

”Un meci destul de greu, cu o echipă foarte bună, am reușit să scoatem un punct bun. M-am simțit bine cu banderola pe mână. E o echipă împotriva căreia am mai jucat.

O echipă mai puternică decât anul trecut. Un punct important. Părerea mea este că avem o echipă mai bună decât anul trecut”, a transmis și fundașul Adrian Ioniță, după remiza de la Ovidiu.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

GICĂ HAGI, DUPĂ REMIZA CU CHINDIA: „AM DOMINAT DEGEABA”

Farul a controlat jocul și a ratat șansa de a avea maximum de puncte după primele trei runde. Managerul echipei constănțene, Gică Hagi, s-a declarat frustrat de faptul că Farul n-a învins-o pe Chindia. Totodată, Hagi a anunțat că Romario Benzar (30 de ani) s-a accidentat grav în primul său […]