„Adoptă un bătrân”, proiect caritabil implementat de Primăria Răcari

Uneori trăim prea mult în prezent ca să mai avem timp să ne gândim la viitor.Nu ne gândim că într-o zi putem deveni unul dintre bătrânii, neajutoraţi fără sprinjin.
În premieră, joi, 25 octombrie 2018, la Răcari a debutat proiectul caritabil „Adoptă un bătrân”. Proiectul este implementat la nivelul Centrului Social Răcari . Este o iniţiativă socială dar şi caritabilă prin care iniţiatorul principal, primarul Marius Caraveţeanu, preoţii din oraşul Răcari dar şi consilierii PNL , şi-au propus să aducă în fiecare lună, pe chipul bătrânilor din Centrului Social Răcari, bucuria şi voia bună, petrecând câteva ore împreună dar totodată oferindu-le mici daruri beneficiarilor din centru.
Preoţii au oficiat o slujbă religioasă. După cum ne-a obişnuit, edilul Marius Caraveţeanu a pregătit şi surprize Bătrânii din Centrul Social Răcari au avut parte de un program artistic. La final bătrânii au primit şi daruri.
Edilul Marius Caraveţeanu deja pregăteşte următoarea vizită din luna noiembrie, care va fi plină de surprise în cadrul proiectului caritabil „Adoptă un bătrân”.
În viaţă , o mână întinsă înseamnă un ajutor pentru tine, precum şi bucuria de a dărui zâmbete.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Refuzul unui loc de muncă duce la pierderea venitului minim garantat

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa informează persoanele apte de muncă, beneficiare ale Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, că pot pierde ajutorul social dacă refuză un loc de muncă sau participarea la serviciile pentru stimularea ocupării forţei de muncă şi de formare profesională. Începând cu data […]