Administrațiile locale trebuie să știe că a fost lansat modulul „Cereri de finanțare” al sistemului informatic MySMIS2021, sistemul unic de management al informației 

Date:

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene lansează modulul „Cereri de finanțare” al sistemului informatic MySMIS2021, sistemul unic de management al informației prin care vor fi accesate fondurile în valoare de 46 miliarde euro, alocate României prin Politica de Coeziune 2021-2027. 

Începând de joi, 15 iunie 2023, prin intermediul noului modul al platformei dezvoltate de Serviciul de Telecomunicații Speciale, Autoritățile de Management vor lansa apeluri pentru proiecte cu finanțare europeană, iar cei interesați vor putea depune digital toate documentele de accesare a acestora. 

„Venim în întâmpinarea beneficiarilor atât prin lansarea acestui modul într-un timp scurt, cât și prin felul în care această funcționalitate a aplicației MySMIS2021 a fost gândită. Acest modul va facilita introducerea informațiilor de către solicitanți, fiind programat astfel încât să permită completarea de informații structurate și atașarea de documente aferente în secțiuni definite, făcând mai ușoară elaborarea și transmiterea cererilor de finanțare. Aceste facilități ale sistemului informatic MySMIS2021 și cele ce vizează interoperabilitatea cu alte sisteme informatice vor contribui la eficientizarea și accelerarea atragerii fondurilor europene alocate României. Reamintesc faptul că potențialii beneficiari au la dispoziție un buget de investiții de 46 miliarde euro, aproape dublu față de cel disponibil în ciclul financiar anterior. Și pentru această etapă de dezvoltare a MySMIS2021 doresc să le mulțumesc partenerilor implicați, în special dezvoltatorului sistemului informatic – Serviciului de Telecomunicații Speciale”, a declarat ministrul Marcel Boloș.

Utilizatorii sistemului informatic MySMIS2021/SMIS2021+ vor avea la dispoziție un call-center de suport specializat, dezvoltat tehnic de către Serviciul de Telecomunicații Speciale și operat de către MIPE, la numărul unic de telefon 031.9268.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Unitate și Devotament: Penitenciarul Mioveni și Directorul Ghebaru Onorează Ziua Națională și Moștenirea Eroică

Subcomisarul de poliție penitenciară Patric Daniel Ghebaru și Penitenciarul...

Cum alegi cel mai bun geam termopan

Alegerea tipului potrivit de sticla pentru ferestrele termopan este...

Afla care este capitalul social minim pentru infiintarea unui SRL

Capitalul social este una dintre componentele esențiale ale unei...