ADIO, EUROPA! CSM TÂRGOVIȘTE NU VA JUCA ÎN COMPETIȚIILE CONTINENTALE

Date:

Doar 8 echipe (patru la masculin și tot atâtea la feminin) s-au înscris în ediția 2023/ 2024 a cupelor europene la volei. Inițial, CEV alocase 10 locuri (5 la masculin și 5 la feminin) reprezentantelor României, anunță doarvolei.ro.

Conform anunțului făcut de Federația Română de Volei (FRV), la feminin, vom avea o reprezentantă în Liga Campionilor, Volei Alba Blaj, și trei în Cupa Challenge: CSM Lugoj CSO Voluntari și CSM București. După cum se poate observa, ocupantele locurilor 2 (CSM Târgoviște), 4 (Rapid) și 5 (Dinamo) nu s-au înscris în cupe, astfel că România va fi reprezentată doar de echipele de pe pozițiile 6, respectiv 7.

În luna martie, Confederația Europeană de Volei (CEV) a anunțat locurile destinate fiecărei țări în cupele europene pentru ediția 2023/ 2024 a cupelor europene, iar România avea cinci locuri rezervate: unul în preliminariile Ligii Campionilor, două în Cupa CEV și două în Cupa Challenge. De altfel, vedeți mai jos alocarea pozițiilor în cupele europene.

La masculin, se repetă cumva aceeași situație. Din cinci locuri, sunt ocupate doar 4. Astfel, Arcada Galați va juca în preliminariile Ligii Campionilor, SCMU Craiova, câștigătoarea Cupei României, în Cupa CEV, iar ocupantele locurilor 2 și 4, Steaua, respectiv Dinamo, în Cupa Challenge, informează aceeași sursă.

Formația de pe locul 5, Rapid, nu s-a înscris, iar celelalte echipe nu și-au exprimat, probabil, intenția de a juca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Polițiștii rutieri dâmbovițeni fac razii în  tot județul Dâmbovița 

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița...

Stop traficului de persoane!O sesiune informativ preventivă dedicată asistenților maternali și minorilor 

Polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a...