„ACVILELE” SE PREGĂTESC LA TÂRGOVIŞTE

Mihai ROŞOIU
0 0

Dupa 26 de ani de la precedenta participare (Buffalo, SUA – 1983), naţionala feminineă de baschet va evolua din nou la Universiada de Vara. Întrecerile vor avea loc între 3 şi 14 iulie la Napoli (Italia), iar Acvilele vor fi coordonate de antrenorul Cătălin Tănase.
Ţinând cont de criteriile de eligibilitate (jucătoare sub 25 de ani, studente sau care au absolvit în 2018 studiile universitare), tehnicianul a convocat la echipa reprezentativă următoarele 12 sportive:
DORA-DENISA ARDELEAN (FCC ICIM Arad)
ALINA-MARIA PODAR (Olimpia CSU Braşov)
TEODORA NEAGU (CSM Târgovişte)
CARLA-ANTONIA POPESCU (CSM Târgovişte)
NICOLETA-ALEXANDRA GHIŢă (CSM Târgovişte)
SONIA-CRISTIANA VILCINSCHI
(Agronomia Bucureşti)
ANTONIA RADU (CSM Târgu
Mureş)
ANA FERARIU (Drexel Dragons,
NCAA)
KINCS? KELEMEN (California State University, NCAA) PAULA LENART (Dartmouth College, NCAA)
CLAUDIA-ALEXANDRA STAN
(Eastern Illinois University, NCAA) ANAMARIA VÎRJOGHE (Gonzaga University, NCAA)
Staff-ul tehnic al reprezentativei universitare va fi format din: Cătălin Tănase (antrenor principal), Larisa Toma (antrenor secund), Gheorghe Călinescu (fizioterapeut), Vasile Oşean (medic) şi Traian Racu (team manager).
Tricolorele vor efectua în diminea-ta zilei de 20 iunie vizita medicală la Institutul Naţional de Medicina Sportivă, apoi se vor deplasa la Târgovişte, unde vor începe pregătirile.
Pe 24 iunie (ora 19:00) şi 25 iunie (ora 18:00), România va juca la Sala Polivalentă din Târgovişte două partide amicale cu echipa naţională universitară a Ungariei, iar pe 1 iulie va decola, de la Aeroportul „Henri Coandă”, către Napoli, acolo unde este repartizată să joace în Grupa B, împotriva Rusiei, Portugaliei şi Argentinei, dupa următorul program:
3 iulie, ora 14:00* ROMÂNIA -Rusia (arena Palabarbuto Napoli)
4 iulie, ora 14:00* Portugalia-ROMÂNIA (arena Palajacazzi Aversa)
5 iulie, ora 18:30* ROMÂNIA –
Argentina (arena Palacercola Cercola)
* ora României
Primele două clasate se califică în sferturile de finală, în vreme ce ultimele două echipe vor concura în întrecerile pentru locurile 9-16.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cu un "commando" important de la CSM Târgoviste ECHIPA NAŢIONALĂ DE VOLEI A ZDROBIT ISRAELUL

Naţionala de volei feminin a României a învins sâmbătă, pe teren propriu, reprezentativa similară a Israelului, cu scorul de 3-0, în cea de-a treia partidă din grupa A a competiţiei Silver League. Scorul pe seturi a fost 25-14, 2515, 25-21. În primele meciuri din grupă, România – Georgia 3-0 şi […]