Published On: lun, dec. 17th, 2018

Activităţi informativ-preventive, desfăşurate de poliţiştii din Dâmboviţa

nichiduta.ro

Structura de prevenire a criminalităţii, în colaborare cu efective de la Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase şi sprijinită de poliţiştii de la proximitate din Târgovişte şi Moreni, au organizat o serie de întâlniri cu elevii din Târgovişte şi Moreni.
În cadrul sesiunilor de informare, poliţiştii au atras atenţia cu privire la riscurile la care se expun copiii atunci când folosesc articole nedestinate publicului larg.
De asemenea, poliţiştii le-au prezentat elevilor şi cadrelor didactice şi contravenţiile şi infracţiunile în legătură cu deţinerea, folosirea sau comercializarea obiectelor pirotehnice.
Totodată, au fost continuate activităţile de informare în cadrul proiectului „ATENŢIE! E VIAŢA TA!”, destinat prevenirii delincvenţei juvenile.Astfel, poliţiştii de la prevenire, studenţii de la Universitatea Valahia şi voluntarii Organizaţiei „Salvaţi Copiii” au transmis liceenilor mesaje preventive, i-au îndemnat să adopte un comportament responsabil, nonviolent şi să evite asocierea cu persoane cu potenţial infracţional.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro