Activitatea noii administraţii de la Gura Foii se bazează pe echilibru şi normalitate

0 0

radu-georgescu-gura-foiiEchilibrul şi normalitatea, principii de bază în activitatea noii administraţii de la Gura Foii. Noul primar al comunei Gura Foii, Radu Georgescu, mai întâi de toate, a restructurat din temelii principiile care au stat la baza funcţionării primăriei Gura Foii până pe 6 iunie 2016, astfel încât acum, la Gura Foii să funcţioneze o primărie care sa răspundă cerinţelor modernizării în administraţia locală – eficienţă, transparenţă şi performanţă.
În luna iulie a acestui an, noul primar al localităţii dâm-boviţene Gura Foii, Radu Georgescu când a preluat mandatul şi a mers la primărie nu i-a venit să creadă ce jaf a găsit. Mai grav este că la momentul acesta edilul Radu Geor-gescu nici măcar nu avea cu cine să stea de vorbă, şi asta pentru că aproape toţi salariaţii, şapte la număr, erau în concediu. Acum lucrurile au început să intre în normalitate, primăria Gura Foii să fie o instituţie publică în slujba cetăţeanului. Prima măsură pe care a luat-o edilul Radu Georgescu a fost să modifice organigrama şi să asigure personalul minim necesar funcţionării activităţii în condiţii normale la primăria Gura Foii.
După ce a reuşit să stabilească normalitatea şi transparenţa în actul administrativ, edilul Radu Georgescu şi-a întocmit o listă cu investiţii prioritare pe care le execuită din bugetul local. Realizarea unui podeţ în zona Gârlă unde sunt mari probleme ori de câte ori plouă. La capitolul proiecte cu finanţare europeană, la primăria Gura Foii, nu există aşa ceva, abia acum noua administraţie pregăteşte proiecte serioase ce vizează reţea de apă şi canalizare, drumuri, cămine culturale şi chiar o extindere de şcoală pentru a nu se mai învăţa în două schimburi. Tot din bugetul local s-a reuşit să se asfalteze curtea şcolii care era un dezastru dar şi un real pericol pentru copii.
Edilul Radu Georgescu ne-a spus că la Gura Foii ar fi nevoie de un nou microbuz şcolar pentru că actualul este destul vechi.
În Consiliul Local Gura Foii, lucrurile decurg normal, în mare parte proiectele fiind votate în unanimitate de consilierii PSD şi PNL.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Ploaia, un inamic în trafic

Având in vedere atenţionările meteo emise pentru această perioadă pentru judeţul Dâmboviţa, pentru deplasări în siguranţă, poliţia rutieră dâm-boviţeană face o serie de recomandări. – Conducătorii auto sunt sfătuiţi să aibă un comportament responsabil, să adapteze viteza de deplasare la condiţiile de drum şi trafic şi să ia în calcul […]