Acțiuni pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor

0 0

În intervalul orar 23:00-02:00, polițiștii de la rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, împreună cu inspectori din cadrul Registrului Auto Român, au acționat în trafic, în zona centrală a municipiului Târgoviște, pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor.
Activitățile desfășurate au vizat, în special, verificarea funcționării mecanismului de frânare și a sistemului de direcție, a instalației de iluminare și semnalizare, precum și reglajul acesteia.
În urma neregulilor descoperite, polițiștii au aplicat 68 de sancțiuni contravenționale, dintre care 65 de sancțiuni au fost pentru defecțiunile tehnice constatate.
De asemenea, ca măsură complementară, polițiștii au reținut cinci permise de conducere și au retras 25 de certificate de înmatriculare și un set de plăcuțe cu număr de înmatriculare.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Noi proiecte, prioritate pe agenda CJ Dâmbovița

Președintele CJ, Corneliu Ștefan a semnat contractul de proiectare – proiectul tehnic pentru un alt drum important, pe care l-a împărțit în trei loturi: de la ieșirea din municipiul Târgoviște, la Teiș, DJ 712 Teiș – Șotânga – Vulcana-Pandele -Brănești – Pucioasa (lotul 1), al doilea lot, de la Ocnița […]