Acţiuni pentru siguranţa dâmboviţenilor

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au acţionat în cadrul unei razii pentru depistarea şi sancţionarea faptelor antisociale.
În cadrul activităţilor, poliţiştii au controlat 269 de vehicule şi 7 societăţi comerciale, au legitimat 372 de persoane şi au aplicat 111 sancţiuni contravenţionale. Din totalul acestora, 6 au fost la Legea 12/1990, 2 la Legea 8/1996, 9 la Legea 333/2003 şi 22 la Legea 61/1991.
Cele mai multe amenzi, 72, au fost aplicate pentru nerespectarea regulilor de circulaţie.
Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 2 permise de conducere şi au retras 3 certificate de înmatriculare. Totodată poliţiştii de la Postul de Poliţie Dragomireşti şi de la Secţia nr. 6 Poliţie Rurală Moreni au aplicat 9 sancţiuni contravenţionale, în cuantum total de 8.870 de lei şi au confiscat aproximativ 3m3 material lemnos.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Atenţie la centralele termice! Pericolul de explozii este foarte ridicat

Dâmboviţenii care folosesc mijloace alternative de încălzire trebuie să fie foarte atenţi la modul în care utilizează aceste aparate care pot produce acumulări de gaze naturale, fapt ce constituie o cauza frecventă a exploziilor. Din ce în ce mai multe persoane apelează la centralele termice ca alternativă de încălzire pe […]