Acţiuni pentru siguranţa damboviţenilor

225 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, alături de efective de jandarmi, au fost angrenaţi în activităţile de menţinere a unui climat de ordine şi siguranţă publică.
Astfel, pe parcursul zilei trecute, poliţiştii au intervenit la 47 de evenimente, dintre care 35 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.
De asemenea, poliţiştii au constatat 39 de infracţiuni, dintre care 15 contra persoanei, 16 contra patrimoniului, 12 dintre acestea fiind furturi şi 2 de natură economico-financiară.
Pentru neregulile descoperite în teren, poliţiştii au aplicat 322 de sancţiuni contravenţionale a căror valoare se ridică la 85.855 de lei. Totodată, poliţiştii au reţinut 16 permise de conducere şi au retras 9 certificate de înmatriculare.
În urma unei acţiuni organizate de poliţiştii de la Secţia nr. 6 Poliţie Rurală Moreni pe linia prevenirii şi combaterii evenimentelor ce s-ar putea produce pe fondul nerespectării regimului legal de deţinere al câinilor periculoşi sau agresivi, au fost aplicate 5 sancţiuni contravenţionale conform prevederilor O.U.G nr. 55/2002.
Un bărbat de 42 de ani, din Costeştii din Vale, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism, deşi nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele lui, poliţiştii au întocmit un dosar penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Canicula, un imanic al populaţiei

Temperaturile care depăşesc cu 10 grade sau mai mult temperaturile medii ale regiunii respective şi durează câteva zile sunt definite ca fiind temperaturi excesiv de crescute (canicula). Pentru a vă proteja sănătatea atunci când temperaturile sunt foarte ridicate amintiţi-vă să staţi într-un loc răcoros. Următoarele măsuri sunt importante: 1. Beţi […]