Acţiuni pentru siguranţa comunităţii, cu sancţiuni contravenţionale în cuantum de 71.225

0 0

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au continuat acţiunile pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică.
În ultimele 24 de ore, poliţiştii au intervenit la 50 de evenimente, dintre care 35 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, au constatat 29 de infracţiuni şi au aplicat 425 de sancţiuni contravenţionale în cuantum de 71.225.
Din totalul infracţiunilor constatate, 10 au fost contra persoanei, 13 contra patrimoniului şi 1 în domeniul armelor, explozivilor şi substanţelor periculoase.
Ca măură complementară, poliţiştii au reţinut 15 permise de conducere şi au retras 8 certificate de înmatriculare.Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 5 Poliţie rurală Voineşti au depistat doi bărbaţi în timp ce transportau material lemnos fără a respecta prevederile Legii nr. 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor sil-vice.Bărbaţii au fost sancţionaţi contravenţional, iar lemnul (2,10 m3) a fost ridicat în vederea confiscării.Faţă de bărbatul de 40 de ani, din Vulcana-Pandele, bănuit de comiterea de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Percheziţii de amploare la persoane bănuite de tâlhării prin metoda "distragerii atenţiei", pe autostrăzi şi drumuri naţionale

Poliţiştii din Găeşti, sprijiniţi de colegii de la inspectoratele de poliţie judeţene Argeş şi Giurgiu, au descins la 11 persoane bănuite de comiterea unor furturi şi a unor tâlhării prin metoda „distragerii atenţiei”, pe autostrăzi şi drumuri naţionale. Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti, sprijiniţi de luptători ai Serviciului pentru […]