ACŢIUNI PENTRU PREVENIREA RĂSPÂNDIRII VIRUSULUI SARS-COV-2

Poliţia Română, împreună cu reprezentanţi ai celorlalte autorităţi cu atribuţii în domeniu, au continuat acţiunile pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19.
Peste 6.600 de poliţişti, împreună cu jandarmi, poliţişti de frontieră, cadre ISU, poliţişti locali, reprezentanţi ai ANSVSA, ANPC, Ministerului Sănătăţii, Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale, Ministerului Transporturilor şi ai autorităţilor publice locale, au desfăşurat 823 de acţiuni de verificare a modului în care se respectă măsurile de protecţie sanitară la nivel naţional.
Au fost efectuate 63.636 de verificări cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse.
În urma acţiunilor punctuale de control, au fost aplicate peste 3.866 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 665.670 de lei.
În continuare, principalul obiectiv al acţiunilor Poliţiei Române în contextul pandemiei vizează protejarea sănătăţii românilor.
Poliţiştii se află permanent la datorie şi vor interveni cu fermitate în toate situaţiile în care legea este încălcată.
Reamintim faptul că, în această perioadă, este interzisă organizarea de evenimente private (nunţi, botezuri, mese festive), atât în spaţii deschise, cât şi în cele închise (saloane, restaurante, baruri, săli de evenimente etc.).
Pentru siguranţa tuturor, recomandăm cetăţenilor să respecte prevederile legale pentru prevenirea răspândirii pandemiei de Covid 19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

2.797 de persoane, 300 de obiective de interes, 29 de operatori economici şi 41 de operatori transport persoane, verificaţi de poliţiştii dâmboviţeni

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au continuat acţiunile de verificare a modului în care sunt respectate măsurile de protecţie sanitară.Pe raza întregului judeţ au fost desfăşurate 42 de acţiuni punctuale, fiind verificate 2.797 de persoane şi peste 300 de obiective de interes, dar şi 29 de operatori […]