Acțiuni pentru prevenirea furturilor de componente de la infrastructura feroviară

1 0

Polițiștii de la transporturi, împreună cu angajați feroviari, au desfășurat acțiuni pentru eliminarea riscurilor privind sustragerile de componente de la infrastructura feroviară, fiind controlate 126 de firme economice, având ca obiect de activitate colectarea de deșeuri de metale feroase și neferoase.

În urma activităților, au fost transmise 6 informări, pentru a fi luate măsuri de prevenire a furturilor, efectuate 111 instruiri de personal feroviar și controlate 81 de firme de pază, care asigură securitatea în sistemul transporturilor feroviare.

Pe durata acțiunii, polițiștii au constatat 8 infracțiuni (6 de natură judiciară și 2 de natură economică) și au aplicat 230 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 53.120 de lei.

În urma desfășurării acțiunii, au fost indisponibilizate și recuperate 2.231 de kilograme de metal feros, fiind cercetate 12 persoane, pentru comiterea de infracțiuni de furturi de la infrastructură.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Acțiune informativ-preventivă în trenurile de călători și în incinta Gării de Sud Târgoviște.

Polițiștii  de la Biroul Siguranță Școlară, împreună cu polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Feroviare, au organizat o acțiune informativ-preventivă în trenurile de călători și în incinta Gării de Sud Târgoviște. Având în vedere debutul anului școlar, elevii au fost informați de polițiști cu privire la măsurile de […]