Acţiuni pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente de circulaţie grave

În perioada 5-6 octombrie a.c., politiştii de la rutiera au continuat actiunile pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere grave la nivelul judeţului.Astfel, pe parcursul celor doua zile, politiştii au constatat doua infractiuni şi au aplicat 364 de sancţiuni contraventionale, dintre care 157 pentru nerespectarea regimului legal de viteza, 29 pentru indisciplina pietonala şi 93 pentru abaterile comise de biciclişti.Alte 2 amenzi au fost aplicate pentru neacordarea prioritatii de trecere vehiculelor şi 2 pentru consum de alcool.
De asemenea, poliţiştii au retinut 15 permise de conducere, dintre care 8 pentru depaşirea limitei legale de viteza cu peste 50 de km/h şi 3 pentru consum de alcool. Alte 3 permise de conducere au fost reţinute pentru efectuare de depaşiri neregulamentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

173 DE PERCHEZIŢII PENTRU DESTRUCTURAREA GRUPĂRILOR DE CRIMINALITATE ORGANIZATĂ

In ultimele doua saptamâni, peste 500 de poliţişti de combatere a criminalitaţii organizate, împreuna cu D.I.I.C.O.T., au acţionat în vederea documentarii activitaţii infracţionale a 168 de persoane, dintre care 66 au fost reţinute sau arestate şi 4 persoane au fost plasate sub control judiciar. În perioada 21 septembrie – 4 […]