Acţiuni de verificare a măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au acţionat pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi pentru verificarea modului în care sunt respectate normele impuse în contextul epidemiologic actual.
Zilnic, peste 300 de poliţişti au fost angrenaţi în cadrul acţiunilor, efectuând verificări la 52 de operatori autorizaţi/ transportatori de persoane şi 343 de societăţi comerciale/ persoane fizice autorizate.
Pentru siguranţa persoanelor care se deplasează cu mijloace de transport public în comun, poliţiştii de la rutieră au acţionat pentru verificarea acestora, fiind controlate 220 astfel de autovehicule.
Pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, în conformitate cu prevederile Legii nr. 55/2020, forţele de ordine au aplicat 233 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 30.500 de lei.
Acţiunile vor continua şi în perioada următoare, în vederea conştientizării tuturor cetăţenilor cu privire la necesitatea respectării măsurilor de distanţare socială, precum şi a prevenirii şi limitării infectării cu virusul Sars-CoV-2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Persoane depistate în timp ce conduceau, deşi nu deţineau permis de conducere sau se aflau sub influenţa alcoolului

Poliţiştii de la rutieră au desfăşurat activităţi pentru prevenirea producerii unor accidente de circulaţie şi combaterea încălcării de către participanţii la trafic a normelor referitoare la deplasările pe drumurile publice.În urma controalelor efectuate, poliţiştii au depistat, pe raza localităţilor Găeşti, Pătroaia Vale şi Morteni, trei bărbaţi în timp ce conduceau […]