ACŢIUNI ALE POLIŢIŞTILOR RUTIERI – OPERAŢIUNEA „SPEED”

Potrivit Programului Operaţiunilor Europene 2021 al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere din Europa (ROADPOL), a fost planificată acţiunea Speed, în toate statele membre ale Uniunii Europene, pentru verificarea respectării regimului legal de viteză.
În România, poliţiştii rutieri au acţionat cu echipamentele de supraveghere a traficului rutier şi măsurarea vitezei de deplasare a autovehiculelor din dotarea Poliţiei Române, fiind controlate 44.450 de autovehicule şi aplicate 27.473 de sancţiuni contravenţionale, pentru încălcarea regimului legal de viteză, conform prevederilor Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 195/2002.
De asemenea, au fost reţinute 3.024 de permise de conducere pentru nerespectarea regimului legal de viteză şi au fost constatate 30 de infracţiuni de altă natură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Varianta indiană a SARS-CoV-2, detectată "în cel puţin 17 ţări"

Variantă indiană a coronavirusu-lui, suspectată că ar fi scufundat India într-o criză sanitară majoră, a fost detectată în „cel puţin 17 ţări”, a anunţat marţi Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS). Potrivit OMS, varianta B.1.617, mai frecvent cunoscută sub numele de varianta indiană pentru că prima dată a apărut în India, […]