Acţiune în târgul săptămânal din Lunguleţu

0 0

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, alături de jandarmi, pompieri şi reprezentanţi de la Autoritatatea pentru Protecţia Consumatorului şi Direcţiei Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Dâmboviţa, au organizat o acţiune, în târgul săptămânal din localitatea Lunguleţu, pentru a verifica modul în care sunt respectate prevederile impuse în contextul stării de alertă.
Totodată, acţiunea a vizat prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, fiind angrenaţi poliţişti de la ordine publică, rutieră, investigaţii criminale şi investigarea criminalităţii economice.
Au fost verificate 27 de societăţi comerciale şi au fost verificate 68 de persoane.
în urma controalelor efectuate, pentru neregulile descoperite, poliţiştii au aplicat 19 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3.540 de lei.
în continuare, poliţiştii dâmboviţeni sunt angrenaţi în acţiuni pe raza întregului judeţ, siguranţa cetăţenilor fiind prioritatea forţelor de ordine.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Petrecere oprită de poliţiştii dâmboviţeni

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au continuat acţiunile, în sistem integrat, sub autoritatea Instituţiei Prefectului Judeţului Dâmboviţa, alături de jandarmi, poliţişti locali, pompieri şi reprezentanţi de la Direcţia de Sănătate Publică şi Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Dâmboviţa, pentru a verifica respectarea măsurilor impuse în […]