Acţiune de spălare şi igienizare a străzilor din Târgovişte

0 0

In această săptămână” la Târgovişte a început o acţiune de igienizarea a străzilor şi, potrivit primarului Cristian Stan, angajaţii Direcţiei de Salubritate, Eco-Sal, Companiei de Apă şi voluntari de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă, vor spăla cu detergent şi dezinfectanţi toate arterele rutiere din municipiu.
„Debut al acţiunii de igienizare pe străzile din municipiul Târgovişte! Noapte de noapte, acţiunea se va repeta în tot oraşul. Suntem pe Bulevardul I.C. Brătianu, aici unde administraţia locală târgovişteană şi în acest an spală străzile din municipiu. Este vorba despre igienizare cu un detergent special pentru străzi, trotuare. De acum înainte vom avea, în fiecare noapte, asemenea acţiuni. Sunt implicaţi lucrători de la Serviciul de Salubritate, Eco-Sal, Compania de Apă, Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă a municipiului Târgovişte totul se face cu forţe proprii într-o acţiune pe care o vrem cu caracter de continuitate. Asemenea acţiuni vor viza tot municipiul”, a transmis primarul Cristian Stan.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

VEDETELE ULTIMEI ETAPE A SEZONULUI REGULAR DIN LIGA I

Deţinătorii drepturilor tv şi Liga Profesionistă de Fotbal desemnează la finalul fiecărui meci cel mai bun jucător.Iată care au fost fotbaliştii evidenţiaţi în partidele etapei a 30-a: Astra Giurgiu – UTA Arad 0 – 0, Albert Stahl (Astra). Dinamo – Academica Clinceni 1 – 3, Raul Rusescu (Academica). FC Argeş […]