Acţiune a poliţiştilor din Valea Mare

0 0

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 8 Poliţie Rurală Valea Mare au acţionat pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor ce se comit în domeniul operaţiunilor cu material lemnos, a faptelor antisociale şi pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră.
Astfel, pentru neregulile descoperite, poliţiştii au aplicat 19 sancţiuni contravenţionale, dintre care 5 pentru nerespectarea prevederilor Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, 11 pentru nere-spectarea regulilor de circulaţie, conform O.U.G. 195/2002 şi 3 pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. De asemenea, a fost confiscat 1.3 m3 de material lemnos pentru care nu exista documente justificative de provenienţă. Un tânăr, în vârstă de 21 de ani, a fost depistat în timp ce transporta cantitatea de 0.5 m3 de material lemnos, fără a deţine documente de provenienţă şi transport. S-a procedat la sancţionarea contravenţională a acestuia şi confiscarea materialului lemnos.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Drumarii se pregătesc de iarnă

Iarna ne bate la uşa, iar LDP Dâmboviţa se pregăteşte sa intervină. Sunt opt zone de interes pentru deszăpezire, stabilite în centralizatorul contractelor de servicii privind „prevenirea şi combaterea înzăpezim drumurilor judeţene din Dâmboviţa pe timp de iarnă 2018-2019”, respectiv: – Pucioasa – Fieni: intervine SC LDP Dâmboviţa SA (societate […]