Acord de parteneriat pentru organizarea taberei de sculptură „Vasile Blendea”

In perspectiva organizării celei de a IV- a ediţii a Taberei naţionale de sculptură şi istoria artelor „Vasile Blendea”, în perioada septembrie-decembrie anul curent, având drept obiectiv realizarea grupului statuar „Unirea”, va fi încheiat un Acord de asociere între Municipiul Târgovişte şi Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa. Documentul va fi supus aprobării aleşilor locali în şedinţa ordinară de astăzi a Consiliului Local Municipal şi nu prevede nicio contribuţie financiară din partea municipalităţii.
Plata onorariilor sculptorilor participanţi, a materialelor, a cheltuielilor de cazare şi masă va fi asigurată de Centrul Judeţean de Cultură, obligaţia autorităţilor locale târgoviştene fiind obţinerea avizelor legale necesare amplasării grupului statuar, asigurarea amplasamentului şi realizarea unui soclu pe care va fi montat grupul statuar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dâmboviţa a avut cu 14,6% mai mulţi vizitatori în primul semestru

In primul semestru al anului, raportat la perioada corespunzătoare din 2017, sosirile turiştilor în structurile de primire cu funcţiuni de cazare turistică din Judeţul Dâmboviţa au crescut 14,6%. Şi numărul înnoptărilor a crescut, dar cu 11,5%. în luna iunie, ultima analizată din punct de vedere statistic, comparativ cu luna corespunzătoare […]