Achiziţionarea de ambulanţe cu finanţare prin POR 2014-2020

0 0

Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional (POR) a aprobat în data de 6 iulie Ghidul Solicitantului – Condiţii specifice de accesare a fondurilor aferent apelului de proiecte dedicat achiziţionării ambulanţelor. În acest sens, depunerea proiectelor se va face începând cu luni 09.07.2018, ora 12:00 şi până la data de 12.08.2018, ora 12:00. Ghidul Solicitantului – „Condiţii specifice de accesare a fondurilor în cadrul apelului de proiecte P.O.R./2018/8/8.1/8.2/1 -Ambulanţe” conţine informaţiile specifice necesare în vederea deschiderii apelului, referitoare la specificitatea proiectelor, modalitatea de completare şi de depunere a cererii de finanţare, condiţii de eligibilitate ale solicitantului şi ale proiectului, precum şi o descriere a etapelor de verificare, evaluare şi contractare a aplicaţiilor. Valoarea minimă eligibilă a unui proiect este de 1 milion de euro, iar valoarea maximă eligibilă este de 30 milioane de euro. Solicitanţi eligibili – Parteneriatul dintre Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) şi Inspectoratele judeţene pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) ale fiecărui judeţ care aparţine regiunilor de dezvoltare eligibile pentru finanţare (Nord-Est, Sud-Est, Sud-Muntenia, Sud-Vest, Vest, Nord-Vest şi Centru).
Apelul este de tip non-competitiv, bazat pe listă de proiecte pre-identificate, cu termen limită de depunere a cererilor de finanţare.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ATENŢIE, VREMEA SE ÎNRĂUTĂŢEŞTE! FIŢI PRUDENŢI!

Poliţiştii, pompierii sunt în teren, având în vedere schimbările meteo care sunt preconizate. Circulaţi cu mai multă prudenţă, în condiţii de vreme cu precipitaţii abundente! Administraţia Naţională de Meteorologie a emis avertizări de Portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată, cantităţi de apă importante şi ploi abundente, fenomene ce se vor manifesta […]