Accidente în lanţ pe drumurile din Dâmboviţa

Pe DJ 701 Corbii Mari s-a produs o coliziune între un autoturism, condus de o femeie de 28 de ani, şi o motocicletă condusă de un bărbat de 20 de ani. în urma coliziunii, motociclis-tul a fost rănit, fiindu-i acordate îngrijiri medicale. Poliţiştii efectuează cercetarea, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului rutier. Motociclistul a fost preluat de elicopterul SMURD.
La Crevedia, un biciclist în vârstă de 63 de ani, a fost acroşat şi accidentat de un autoturism. Totodată, poliţiştii efectuează cercetarea sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută de art. 196 din Codul Penal, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Tragedie la Potlogeni Deal, comuna Petreşti

Un tânăr de 29 de ani a fost electrocutat, în timp ce lucra pe un stâlp de înaltă tensiune. Din păcate tânărul a decedat chiar în momentul în care a fost electrocutat, medicii, sosiţi ulterior la locul incidentului, neputând face nimic pentru a-i salva viaţa.Tânărul era angajat al unei societăţi […]