Accidente de circulație  în lanț, pe drumurile din Dâmbovița 

Date:

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în localitate, pe strada Silviu Stănculescu.

Din primele verificări, polițiștii au constatat că un pieton, de 60 de ani, din Lazuri, ar fi fost acroșat și accidentat de un autoturism condus de un tânăr de 17 ani, din Greci, care s-ar fi aflat în timpul unei ședințe de conducere, sub supravegherea instructorului auto, un bărbat de 47 de ani, din Greci. 

În urma impactului, pietonul a fost rănit, fiind transportat la spital. Utetior a decedat 

Totodată, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa au fost sesizați de către un bărbat de 46 de ani, din Fieni, cu privire la faptul că, pe strada Independenței, s-a produs un accident rutier. 

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că un bărbat de 46 de ani, din Pucioasa, în timp ce ar fi staționat într-un autoturism, ar fi deschis portiera, moment în care un motociclist de 46 de ani, din Fieni, ar fi intrat în aceasta. 

Motociclistul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au fost sesizați de către un participant la trafic cu privire la producerea unui accident rutier în localitate. 

Din primele date, polițiștii au constatat că, la intersecția str. Republicii cu str. Mihai Eminescu, s-ar fi produs o coliziune între două autoturisme conduse de o femeie de 33 de ani, din Izvoru, și un bărbat de 38 de ani, din Bucov. 

În urma impactului, șoferița a fost rănită, fiind transportată la spital. 

În toate situațiile, polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate cauzele producerii accidentelor rutiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Pahare de Bohemia Cristal: Eleganță și Rafinament în Fiecare Picătură

Bohemia Cristal este un nume sinonim cu luxul și...

Soluții Localizare GPS Pentru Utilaje de Construcții

Sectorul construcțiilor se numără printre cele mai dinamice și...