Accident pe A1, au intervenit pompierii de la Găești, SMURD și Ambulanţa Dâmbovița 

0 0

 

Evenimentul rutier s-a produs la km 78 sensul  spre Pitești. Din primele informații au fost implicate 3 autovehicule și 3 persoane au fost rănite dar  neîncarcerate.

Au acționat  pompieri de la Detașamentul Găești cu o autospecială de intervenție, o ambulanță SMURD, iar de la SAJ Dâmbovița cu un echipaj.

La locul accidentului au fost identificate trei  persoane rănite. Una dintre acestea a primit primul ajutor de la echipajul SMURD și a fost  transportată la UPU Târgoviște. Și celelalte două persoane, asistate la fața locului au fost preluate de echipajul SAJ Dâmbovița și transportate la UPU Târgoviște.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor și de curățare a carosabilului de resturile provenite de la autovehicule pentru siguranța participanților la traficul rutier.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

A fost destructurată o grupare specializată în săvârșirea infracțiunilor de efectuare de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive

13 mandate de aducere au fost puse în aplicare și a fost îndeplinită procedura de citare față de alte 26 de persoane.  Astfel, începând cu luna noiembrie 2021, polițiștii au documentat activitatea infracțională a unei grupări, formată din 13 persoane, specializată în săvârșirea infracțiunilor de efectuare de operațiuni cu produse […]