ACCIDENT GRAV la Butimanu 

1 0

ACCIDENT GRAV la Butimanu, polițiștii de la rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Butimanu s-a produs un accident rutier.Oamenii legii  s-au deplasat la fața locului, unde, din primele cercetări efectuate, au constatat că un ansamblu de vehicule rutier ar fi intrat in coliziune cu un microbuz, iar ulterior microbuzul ar fi intrat in coliziune cu un atelaj hipo.

În urma impactului,  patru persoane au fost rănite.Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier.La fața locului au intervenit pompierii de la  Garda Cornești cu o autospecială de stingere și 1 SMURD și SAJ Dâmbovița  cu 3 echipaje.

Forțele de intervenție au fost suplimentate cu încă 2 ambulanțe SMURD de la Detașamentul Moreni și de la Garda Răcari.Ajunse la locul accidentului echipajele de interventie au indentificat 5 persoane rănite în microbuzul de transport persoane.

În același timp sunt evaluate și celelalte persoane implicate în accident fiind identificate 6 persoane care se aflau în atelajul hipo, precum și alte 4 persoane din microbuz.

In momentul accidentului în microbuz se aflau 9 persoane inclusiv șoferul.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Ședința extraordinară a CJSU Dâmbovița

La sediul Instituției Prefectului, a avut loc ședința extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița (CJSU), prezidată de prefectul Claudia Gilia. Membrii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmbovița au analizat şi aprobat lista obiectivelor afectate de fenomenele hidrometeorologice periculoase din perioada martie-iunie 2022 constatate în urma verificărilor […]