Absolvenţii clasei a VlII-a au susţinut proba scrisă la matematică

0 0

Absolvenţii clasei a Vlll-a au susţinut, ieri, al doilea examen din cadrul Evaluării Naţionale, la disciplina Matematică. Potrivit metodologiei, elevii au intrat în sălile de examen până la ora 8:30, iar examenul scris a început la ora 9:00. Pentru rezolvarea subiectelor, elevii au avut la dispoziţie două ore.
În Dâmboviţa au fost organizate Absolvenţii clasei a Vlll-a au susţinut, ieri, al doilea examen din cadrul Evaluării Naţionale, la disciplina Matematică. Potrivit metodologiei, elevii au intrat în sălile de examen până la ora 8:30, iar examenul scris a început la ora 9:00. Pentru rezolvarea subiectelor, elevii au avut la dispoziţie două ore.
În Dâmboviţa au fost organizate

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PĂRĂLUŢĂ Şl OPREA, TITULARE ÎN MECIUL CU POLONIA

Reprezentativa feminină a României a remizat, scor 1-1, cu selecţionata Portugaliei, în preliminariile Campionatului Mondial – Franţa 2019. Isabelle Mihail a deschis scorul în minutul 34, printr-un şut de la 30 de metri, însă portughezele au egalat rapid, în minutul 39, prin Andreia Norton. Finalul reprizei secunde a aparţinut tricolorelor, […]